Hurtig og pålidelig SARS-CoV-2-test direkte i din virksomhed, kommune, institution mv.

Centotruck


Her ser du vores mobile laboratorium - Vores Centotruck

Med en Centotruck opstillet kan vi levere en valid PCR-test med en gennemløbstid på 90 minutter. 


Det er den samme test som du i offentligt regi venter på i op til 72 timer.

Når vi opsætter et så avanceret mobilt laboratorium så er det fordi der er et stort behov. En truck som denne kan levere op til 5000 daglige Covid-19 test. 


Resultaterne fra centotrucken bruges til at identificere SARS-CoV-2 RNA, som normalt kan påvises i orofaryngeale prøver under den akutte fase af infektionen.


Med os kan du få et meget valid og ikke mindst hurtigt svar. Fuld og helt på linje med de løsninger du som borger tilbydes i det offentlige regi (Test Center Danmark)

 

Diagnosen af akut COVID-19 etableres via en halspind. Dette kan gøres af en sundhedsfaglig professionel. Prøven transpoteres derefter til laboratoriet, hvor den genetiske information (RNA) af virussen påvises ved hjælp af såkaldt RT-PCR.

Om SARS-CoV-2

Hvad gør vi i praksis ude hos dig

 

Helt praktisk så kommer vi ud entet med vores Centoswab løsning, hvor vi kan levere et laboratorieresultat inden for 12 timer. Testen er 100% valid i modsætning til andre hurtige gentest. 


COVID-19 RT-PCR-testen er beregnet til at blive brugt af kvalificeret og uddannet laboratoriepersonale, der specifikt er instrueret og trænet i teknikkerne til realtids RT-PCR, og som opfylder CLIA-kravene til testpersonale med høj kompleksitet.


Derfor vil der være sundhedsfagligt personale til stede i din virksomhed der kan tilsikre at testen bliver foretaget korrekt. Ligesom disse medarbejder altid har adgang til lægelig bagvagt, hvis der skulle opstå tvivlsspørgsmål. 

 

Coronavirus-sygdommen (COVID-19) er en infektiøs sygdom forårsaget af en virus kaldet SARS-CoV-2, der først dukkede op i Kina i december 2019.


Hos ca. 86% af alle inficerede individer er infektionen mild til asymptomatisk (Ruiyun Li et. al., Science, 2020). Men især hos ældre med allerede eksisterende sygdomme kan virussen føre til svær luftvejssygdom eller endda svær lungebetændelse.

 

Tidlig påvisning af SARS-CoV-2 er afgørende for at yde den bedst mulige pleje til patienter og kontaktpersoner, der forhindrer yderligere spredning af denne meget smitsomme virus.

 

Om testen

 

SARS-CoV-2 RT-PCR-testen er en realtidstest baseret på revers transkriptionspolymerase kædereaktion (RT-PCR) til kvalitativ påvisning af nukleinsyre fra SARS-CoV-2 i prøver af de øvre luftveje (oropharyngeal podepinde) indsamlet fra personer, der mistænkes for at have COVID-19, eller at have været i kontakt med en bekræftet COVID-19-patient.

 

Resultaterne bruges til at identificere SARS-CoV-2 RNA, som normalt kan påvises i orofaryngeale prøver under den akutte fase af infektionen.

 

COVID-19-udbruddet har haft stor indflydelse på vores samfund og økonomi - hvilket sætter vores helbred, ro i sindet og global stabilitet i fare.

 

CENTOGENE har erkendt omfanget af denne krise og har hurtigt reageret og udviklet - sammen med lægerne fra Dr. Bauer Laboratoriums GmbH - en fuldt valideret SARS-CoV-2 RT-PCR-test for at forhindre et yderligere virusudbrud og hjælpe personer, der ikke ellers har adgang til testning.

 

Med tests, der udføres under ansvaret af vores samarbejdende læger fra Dr.Bauer Laboratoriums GmbH ved hjælp af ressourcer fra vores ISO 15189-akkrediterede laboratorier, og patientoplysninger, der beskyttes ved hjælp af avancerede sikkerhedsmekanismer, tilbyder CENTOGENE fuldstændig sikkerhed omkring test af dine medarbejdere.


Coronavirus-sygdommen (COVID-19) er en infektiøs sygdom forårsaget af en virus kaldet SARS-CoV-2, der først dukkede op i Kina i december 2019. Hos ca. 86% af alle inficerede individer er infektionen mild til asymptomatisk (Ruiyun Li et. al., Science, 2020). Men især hos ældre med allerede eksisterende sygdomme kan virussen føre til svær luftvejssygdom eller endda svær lungebetændelse.

 

Tidlig påvisning af SARS-CoV-2 er afgørende for at yde den bedst mulige pleje til patienter og kontaktpersoner, der forhindrer yderligere spredning af denne meget smitsomme virus.

 


Vi kan både levere selvtest løsninger og egentlige podninger.


Selvtest forgår med Centoswab produktet som er 99,9% sikkert.

Vi har også mulighed for at bestille en Centrotruck der indeholder komplet laboratorium.


Så kan vi give en svartid på ned til 90 min

Download materiale her


Her kan du hente flyers fra centogene omkring test.

Produkt flyer

Accreditation

Centoswab

Frankfurt lufthavn

Centogene varetager testning i flere lufthavne. Her er det et indslag i BBC fra Frankfurt lufthavn.

Sådan tager du en selvtest


De fleste vælger vores selvtestløsning. Her kan du se hvordan den fungerer.

TV2 Nyhederne

Indslag i TV2 Nyhederne omkring selvtest for Covid-19 med CentoSwab

På en af vores testlokationer


De fleste vælger vores selvtestløsning. Her kan du se hvordan den fungerer.

Biotechnics Danmark A/S


Axel Heides Vej 2
Dk-2970 Hørsholm


Kundeservice: +45 70 777 880
CVR-nr. 29822034

www.Biotechnics.dk

BIOSYSTEMS ApS


Axel Heides Vej 2
Dk-2970 Hørsholm


Kundeservice: +45 70 777 880
CVR-nr. 41945729

www.Biosystems.dk

FØLG OS


Linkedin

Youtube

Facebook



© 2021 BIOSYSTEMS ApS

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes